Skoči na vsebino

eBric

Dobrodošli v spletni aplikaciji eBric, ki vam omogoča enostavno in učinkovito oddajo pobud ter komunikacijo z Občino Brda.
Prek vnosnih obrazcev lahko predlagate, vprašate ali pohvalite in na zemljevidu označite lokacijo, na katero se pobuda nanaša, priložite pa lahko tudi slikovno gradivo.
Storitev je namenjena vsem občanom, ki želijo pristaviti k razvoju in urejenosti občine.
Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vas lepo pozdravljamo!

Ostalo

Zakaj ni redne avtobusne povezave v Brdih in do NG?

23.05.2024

Zakaj je linijski prevoz po Brdih in v Novo Gorico urejen samo med šolskim letom in ne čez celo leto

Urejamo

20.07.2024

Sporočilo je bilo sprejeto, nanj bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Zaključeno

11.06.2024

Linijski prevoz je urejen čez celo leto, je pa seveda, zaradi prevoza v šolo, več linij tekom šolskega leta.
Po novem, natančneje s 1. 7. 2024, bo (na podlagi Zakona o upravljanju javnega potniškega prometa) z javnim potniškim prometom na območju Republike Slovenije upravljala Družba za upravljanje javnega potniškega prometa, d.o.o. (v nadaljevanju DUJPP).
DUJPP je izvedla izbiro koncesionarjev za izvajanje gospodarske javne služne javni linijski prevoz. Za območje naše občine je izbrani koncesionar Nomago d.o.o..
Slednji ima na svoji spletni strani objavljen ves vozni red (https://www.nomago.si/vozovnice/vozni-red), le-ta pa bo zaradi navedenih sprememb posodobljen, predvsem dopolnjen z dodatnimi linijami. Ravno za poletne mesece bo ponovno objavljen v kratkem, kar je razvidno tudi iz obvestila na spletni strani podjetja: »V mesecu juniju 2024 na spletu ne bo moč pregledovati voznega reda za julij in prihajajoče poletne mesece, saj so novi vozni redi še v pripravi. Ko bodo objavljeni, vas bomo o tem obvestili.«