Skoči na vsebino

eBric

Dobrodošli v spletni aplikaciji eBric, ki vam omogoča enostavno in učinkovito oddajo pobud ter komunikacijo z Občino Brda.
Prek vnosnih obrazcev lahko predlagate, vprašate ali pohvalite in na zemljevidu označite lokacijo, na katero se pobuda nanaša, priložite pa lahko tudi slikovno gradivo.
Storitev je namenjena vsem občanom, ki želijo pristaviti k razvoju in urejenosti občine.
Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vas lepo pozdravljamo!

Šport, kultura, mladi

Več glasbenega dogajanja v Brdih

23.05.2024

Predlagam da bi se v Brdih bolj organiziralo koncerte/zabave.V občini nasploh ni skoraj nič zabavnega dogajanja za mlade in večina koncertov /zabav je organiziranih samo ob določenih praznikih nekajkrat na leto.

Urejamo

20.07.2024

Sporočilo je bilo sprejeto, nanj bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Zaključeno

11.06.2024

Zahvaljujemo se vam za pobudo.
Prav z namenom spodbujanja druženja Občina Brda letno razpisuje razpise za delovanje različnih društev, vedno tudi finančno podpiramo različne organizatorje raznih dogodkov. Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda objavlja tudi razpis za soorganizacijo dogodkov širšega pomena, ki privabljajo obiskovalce od blizu in daleč.
Menimo namreč, da je organizacija tovrstnih dogodkov predvsem v domeni mladih in ne javnih institucij, kar je praksa tudi v drugih občinah in regijah tako v Sloveniji kot v tujini.
Sicer pa velja poudariti, da kar precej dogodkov v Brdih, pa naj si bodo turnirji, memoriali ali drugo, se običajno zaključijo z zabavo oziroma druženjem ob glasbi.
Dogajanje v Brdih je mogoče spremljati po več kanalih: od občinske in turistične spletne strani do spletne strani Mladi v Brdih, ravno tako na družabnih omrežji občine, ZTKMŠ Brda in Mladinskega centra Brda.
Na tem mestu bi vas zato radi vprašali, kje in kako spremljate dogajanje v Brdih in ali ste vključeni , v katero od briških mladinskih društev. Ta so se v preteklosti, pa tudi v zadnjem času lepo angažirala pri pripravi raznovrstnih druženj in dogodkov.